Mennyi mindenre képes a Galaxy Note?

Mennyi mindenre képes a Galaxy Note?

Vannak bizonyos tárgyak, amelyeket felesleges bemutatni, hiszen mindenki ismeri. Idetartoznak a prémiumkategóriás okoseszközök is. Az egyik legfelkapottabb termék a Galaxy Note, ami nemhiába ennyire közkedvelt. Ezen szérián belül található a legújabb 8-as változat, ami a külsejével megragadja az embert.

A képernyő lekerekített oldala elvarázsolja a nézőt, valamint a tény, hogy a készülék előlapja konkrétan a kijelzőből áll. Mivel az okostelefonok folyamatosan fejlődnek és próbálják felülmúlni az előző példányt, természetesen a gyártók minden modern technológiát megragadnak és felszerelik velük a készüléket. Ezért van az, hogy a Galaxy Note széria nemcsak külsőleg egyedi és korszerű, hanem a teljesítménye is elismerésre méltó. Ez azt eredményezi, hogy sokkal többet kapunk a telefon áráért cserébe, mint amennyit a mindennapokban felhasználnánk.

Az említett telefon például írisz szkennerrel rendelkezik, ezért csakis a tulajdonosa tudja azt használni. Továbbá, az életben igazán fontos pillanatokat a 12 MP-es Dual Pixel Sensorral ellátott kamera örökíti meg. Legyen az éjjel vagy nappal, a Galaxy Note kamerája bármilyen pillanatot lefotóz, elmosódások nélkül. Ráadásul az eszközt sem porban, sem esőben nem kell letenni, hiszen az nem veszít a teljesítményéből.

A memóriája az Ön kedve szerint bővíthető, azonban meg fog lepődni, hogy a processzora mennyire sebesen végzi a dolgát. Tény, hogy a képernyője nagy, hiszen nincs kerettel ellátva, azonban meglepően könnyű a használata. A Galaxy Note fogása kényelmes az egyenletes felülete miatt. Elmondható tehát, hogy ez az okostelefon valósággal leveszi a felhasználót a lábáról.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.