Mennyi mindenre képes a Galaxy Note?

Vannak bizonyos tárgyak, amelyeket felesleges bemutatni, hiszen mindenki ismeri. Idetartoznak a prémiumkategóriás okoseszközök is. Az egyik legfelkapottabb termék a Galaxy Note, ami nemhiába ennyire közkedvelt. Ezen szérián belül található a legújabb 8-as változat, ami a külsejével megragadja az embert.

A képernyő lekerekített oldala elvarázsolja a nézőt, valamint a tény, hogy a készülék előlapja konkrétan a kijelzőből áll. Mivel az okostelefonok folyamatosan fejlődnek és próbálják felülmúlni az előző példányt, természetesen a gyártók minden modern technológiát megragadnak és felszerelik velük a készüléket. Ezért van az, hogy a Galaxy Note széria nemcsak külsőleg egyedi és korszerű, hanem a teljesítménye is elismerésre méltó. Ez azt eredményezi, hogy sokkal többet kapunk a telefon áráért cserébe, mint amennyit a mindennapokban felhasználnánk.

Az említett telefon például írisz szkennerrel rendelkezik, ezért csakis a tulajdonosa tudja azt használni. Továbbá, az életben igazán fontos pillanatokat a 12 MP-es Dual Pixel Sensorral ellátott kamera örökíti meg. Legyen az éjjel vagy nappal, a Galaxy Note kamerája bármilyen pillanatot lefotóz, elmosódások nélkül. Ráadásul az eszközt sem porban, sem esőben nem kell letenni, hiszen az nem veszít a teljesítményéből.

A memóriája az Ön kedve szerint bővíthető, azonban meg fog lepődni, hogy a processzora mennyire sebesen végzi a dolgát. Tény, hogy a képernyője nagy, hiszen nincs kerettel ellátva, azonban meglepően könnyű a használata. A Galaxy Note fogása kényelmes az egyenletes felülete miatt. Elmondható tehát, hogy ez az okostelefon valósággal leveszi a felhasználót a lábáról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post Brighter White a hófehér fogsorért
Next post Legyen profi és jó hangulatú az üzlet!