A piszoár csak férfiaknak készül

A piszoár csak férfiaknak készül

A közösségi épületek nem üzemelhetnek mellékhelyiségek nélkül. A külön nemenként kialakított helyek mindenkinek a természetes igényeinek megfelelően lettek berendezve A WC egyik legjellegzetesebb szanitere a piszoár. Ez a férfiaknak szánt termék a vizelést segíti elő, oly módon, hogy nem kell a WC kagyló felé állni és célozni. A piszoár megfelelő magasságba, falra történő szerelésével a folyamat nagymértékben könnyíthető. A gyártók gondoltak a fiúgyermekekre is, és számukra kisebb méretű és lejjebb szerelhető változatokat is előállítottak.

Az öblítés is gyerekjáték, hiszen ma már a legtöbbször nem is kézzel kell megoldani. Inkább már automatán történik a dolog. Dolgunk végeztével, az infra érzékeli a távozásunkat és ilyenkor automatikusan engedi az öblítő vizet. Így sokkal higiénikusabban végezhetjük kis dolgunkat, hozzá nem érve semmihez. A nők esetében szóba sem jöhet a piszoár, ők kénytelenek minden esetben leülni a WC-re. A könnyen tisztítható porcelán szerkezet illatosítóval is ellátható, a még frissebb érzés miatt.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.