Sokak kedvence a Samsung Galaxy J széria

Digitális világunkban szinte mindenki rendelkezik már egy olyan készülékkel, ami egyszerre több kütyüt képes pótolni és helyettesíteni. Nincs ez másképp az összes Samsung Galaxy J szériával sem, árnyalt különbségekkel ugyan, de minden olyan készüléket képes helyettesíteni, amit nap mint nap használunk: telefont, számítógépet, fényképezőgépet, kamerát, GPS-t. A temérdek funkció, amivel bővíteni lehet a telefonokat, szinte felsorolhatatlan. Egyesek a Samsung Galaxy J készülékeit játékokkal és fényképező programokkal bővítik, mások e-book helyett használják a kommunikáció mellett, külön réteg pedig az autózás örömeit gazdagítják. A Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53 processzorral ellátott okostelefonok elég erősek ahhoz, hogy számos programot futtatni tudjanak.

A Samsung telefonok Android 8.1 operációs rendszerrel kerülnek ki a gyártósorról, a Mobilcorner webáruház keretein belül pedig kártyafüggetlen, gyártói garanciával ellátott, magyar menüvel kiadott modelleket lehet rendelni. Mivel a legtöbb smartphone nem 1, hanem eleve 2 kamerát tartalmaz, a Samsung Galaxy J szériáinak legtöbb változata is így készül. Az elsődleges kamera rendszerint erősebb, de a másodlagos kamera is képes lekörözni jó pár digitális fényképezőgépet.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.