Kelően leköti figyelmünket a Film 4

Kelően leköti figyelmünket a Film 4

A szórakoztatás ma már felsőfokon működik, hála a televíziónak főképpen. Az internet világában azt hihetnénk, hogy egyre kevesebb szerep jut a filmeknek és sorozatoknak, de a gyakorlat ennek pont az ellenkezőjét mutatja. Egyre gyarapodnak a csatornák és a kivételes programkínálat. Itt van remek példaként a Film 4, ami egy 2018-ban indult magyar kereskedelmi, kábeltelevíziós csatorna, főként nőknek szóló tematikával. Több külföldi mozifilm és sorozat kerül rajta keresztül vetítésre. Egyszerűen kivételes időtöltést tesz lehetővé. Ha eddig még nem volt esélyünk a Film 4 megtekintésére egyszer sem, akkor eljött ennek az ideje. Hallmark klasszikusok, brit, francia, német nemzetiségű, romantikus, dráma, vígjáték tematikájú filmek tekinthetők meg napi rendszerességgel.

Ha szeretnénk alaposabban megismerni a Film 4 kínálatát, akkor erre lehetőségünk nyílik online a musor.tv oldalon. Elég csak néhány kattintás és máris elénk kerül a fergeteges kínálat. Bátran készítsük el magunknak azt az órarendet, amikor mindenképpen a képernyő elé akarunk leülni és néhány órát eltölteni a kellemes kikapcsolódással, amit a Film 4 garantál. Amennyiben nem tudjuk előre, mégis mit szeretnénk megtekinteni, akkor olvassuk el a történetek rövid ismertetőjét, hogy kedvet kapjunk a mozizáshoz. Készítsünk be bátran bőségesen enni és innivalót a fotel mellé, majd pedig következhet a Film 4 aktuális programjának teljes átéléssel történő nyomon követése. Ha szeretnénk kicsit elmenekülni a gondok és felelősség elől, akkor ezt egyszerűen megtehetjük, valamelyik kiváló filmművészeti remek segítségével.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.