Kívülre és belülre is nyílhat a kétszárnyú kapu

Kívülre és belülre is nyílhat a kétszárnyú kapu

Manapság az otthonunk védelme fontosabb, mint valaha. A kültéri kétszárnyú kapu klasszikus kialakítású, ami kényelmes hozzáférést biztosít a bekerített magánterülethez és megóvja azt az illetéktelen személyek belépésétől. A konstrukció átlátható és érthető módon van megtervezve, aminek köszönhetően a felszerelése gyors, a működése pedig egyszerű. Az ilyen típusú terméket akkor érdemes választani, ha a nyitási hely előtt vagy mögött elegendő terület van a szárnyak szabad mozgásához. A kétszárnyú kapu nyílhat az udvarra vagy kifelé is, ezt a paramétert az ügyfél határozza meg, az építkezés jellemzőitől és méreteitől függően. Mivel a szerkezet alkatrészei kopásállóak, ugyanakkor könnyű elemekből állnak, kényelmes lesz a mozgatásuk, mind manuálisan, mind automatizálás jelenlétében. Védje meg az udvarát a betolakodóktól és tegye még esztétikusabbá egy jó megjelenésű kétszárnyú kapuval! A megrendeléshez és bővebb információért hívja a keritesrendszerek.hu weboldalon található elérhetőségek bármelyikét!

A betekintés elleni háló tulajdonságairól szintén kaphat felvilágosítást

Minden kertes ház tulajdonos előbb vagy utóbb szembesül az udvar túlzott láthatóságának problémájával. A beton- vagy téglakerítések természetesen megbízhatóak és biztonságosak, de nagyon masszívak, valamint sok időt és pénzügyi költségeket igényel a szállításuk, a telepítésük és a további karbantartásuk. A betekintés elleni háló polietilén szövet, ami környezetbarát és nem mérgező anyagokból készül. Az árnyékoló UV fény stabilizátorokat tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a szerkezete képes ellenállni a magas napsugárzásnak és a hőmérsékleti tényezőknek, ami megnöveli az élettartamát. A betekintés elleni háló meglehetősen sűrű anyagból készül, ugyanakkor a szellős felépítésének köszönhetően lehetővé teszi a levegő átjutását, ami kiküszöböli az anyag megsemmisülését. Ha fém- vagy faoszlopokat telepít a kertjébe, akkor a leggyakoribb műanyag kötöző anyag vagy egyszerű kötél segítségével könnyen kifeszítheti a betekintés elleni hálót pontosan a kívánt helyre.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.