Létezik hatékony fegyver hajhullás ellen?

Létezik hatékony fegyver hajhullás ellen?

A kopasz foltok megjelenése a homlokon vagy a fejtetőn a férfiak körében gyakori probléma, különösen idősebb korban. Az ilyen jelenség előfordulási okának megértése és a hajhullás ellen vívott küzdelem eredményessége érdekében fontos, hogy megbízható információkat szerezzünk a kopaszodást kiváltó tényezőkről. Ezt a témát számos mítosz övezi, amelyek téves képet alkotnak arról, hogy valójában miért kezdődik el a hajvesztés és miként lehet azt megállítani. Intenzív hajhullás előfordulhat mindkét nemnél. Az életkor előrehaladásával a férfiak körülbelül 96%-a, míg a nők 79%-a szembesül ezzel a problémával. A férfiaknak kifejlesztett samponok vagy más hajhullás ellene előállított kozmetikai szerek sokszor nem hatolnak a fejbőr mélyebb rétegeibe. Még ha azok összetétele nagymennyiségben tartalmaz vitaminokat és ásványi anyagokat, nem képesek elérni a hajtüszőket és ellensúlyozni a tápanyagok hiányát. A hajhullás ellen folytatott küzdelemben, a kozmetikumok mellett, a speciális Varga hajregeneráló készítményeket is vegye igénybe!

Kialakulhat-e hajhullás vitaminhiány miatt?

A legtöbb nő szembesült már azzal a helyzettel, amikor a hajszálai mindenütt ott maradtak. Egy jókora mennyiség a fésűn, néhány szál a párnán, a ruhákon, a padlón és hajmosás után a fürdőszobai lefolyóban. Ilyenkor kevesen gondolnak arra, hogy a hajhullás vitaminhiány következménye is lehet. De ne aggódjon, mi segítünk Önnek kiválasztani a megfelelő gyógymódot! A hajunk egész életünk során természetesen regenerálódik. Egy szál „élettartama” átlagosan 3-5 év, amit az életciklusa végén új utód követ. A haj mosása, fésülése és formázása során, az ilyen elhasználódott szálak általában kiesnek. Ha ezek száma nem haladja meg a normát, ami napi 50-100 darab, akkor nem kell amiatt aggódnia, hogy a hajhullás vitaminhiány következtében alakult ki. Azonban, ha a hajvesztés mértéke jóval túllépi ezt az értéket, javasoljuk, hogy próbálja ki a Varga hajcseppeket, amelyek a vitaminok, ásványi anyagok és gyógynövények speciális kombinációjával harcol a hajhullás vitaminhiány okozta eseteivel szemben.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.