Stíluskalauz az alakodhoz legjobb női nadrág megtalálásához

Stíluskalauz az alakodhoz legjobb női nadrág megtalálásához

Ha szeretnél felszerelkezni néhány nadrággal, és több típus iránt is érdeklődsz, érdemes kutakodni, milyen modellek illeszkednek a legjobban az alakodhoz. Összeállításunkban a melegítők, a leggingsek és a farmerek között teszünk rendet.

Újra hódít a melegítőnadrág

Aki követi a trendeket, vagy csak nyitott szemmel jár az utcán, biztosan észrevette: 2020-ban újra hódít a melegítőnadrág. Persze ez a kényelmes, rugalmas ruhadarab, amelyet szabadidőnadrág névvel is illetnek, mindig az életünk része volt, ott lapult a fiók mélyén, az otthoni vagy a „játszós” ruhák között. A közelmúltban azonban ezek a puha megoldások beszivárogtak az utcai divatba, így elmondhatjuk, hogy már egyáltalán nem ciki egy modern stílusú melegítőben végigjárni a belvárost. És hogy ez miért jó hír? Mert a melegítőnadrág a legtöbb alakkal kiválóan viselhető, sportoláshoz kifejezetten ajánlott. Arra kell figyelni, hogy a méretezés megfelelő legyen, azaz ne szorítson, ne vágjon be sehol. Ha egy szabadidő minőségi alapanyagokból, nőies színekben készül, biztosan elnyeri a többség tetszését, azzal pedig, hogy a lehető legkényelmesebb a kialakítása, a viselője számára is teljes élményt nyújt. A Bolf.hu kínálatában rengeteg modell között lehet megtalálni a legjobbat.

Okosan kell hordani a leggingset

A leggings néhány éve tört be a divatvilágba, ám megosztó a szerepe. Sokak szerint nem helyettesítheti, csak kiegészítheti a nadrágot, a fiatalabb korosztályban azonban a többség nadrág helyett viseli. Kényelmes, kiváló áron beszerezhető, az egyszínű modellektől a legkülönlegesebb mintákig kapható – nem csoda, ha kedvenccé vált. Érdemes azonban a vásárlás előtt átgondolni: biztosan jól áll ez nekem? A leggings előnye, de hátránya is lehet, hogy szorosan tapad a női testhez, így mindent, de tényleg mindent megmutat. Ha a tökéletes alakját szeretné megvillantani valaki, vagy azt hangsúlyozná ki, mennyit változott az utóbbi hónapokban, arra tökéletes. Ha viszont szeretnél karcsúbbnak tűnni, elfedni az ünnepi túlsúlyt, nem ajánlott. További tulajdonsága, hogy bizonyos típusok átlátszóvá válhatnak, ahogyan ráfeszülnek a testre, ilyenkor túl sokat mutatnak meg. Ezt a megfelelő anyag- és méretválasztással lehet elkerülni. Vagy azzal, ha olyan felsőt választunk hozzá, amely leér a combig, így eltakarja a leggings által leginkább kiemelt részeket. Érdemes megjegyezni: a leggings nem mindenkinek áll jól, így nem minden nőnek ajánlott.

Örök klasszikus a farmer

A farmerrel kapcsolatban jó hírünk van: ezt a nadrágtípust alkattól függetlenül hordhatják a hölgyek anélkül, hogy lecsapna rájuk a „divatrendőrség”. Viszont a farmernadrág stílusa is lehet sokféle, nem mindegy, hogy egy super skinny vagy egy boyfriend stílusú darab feszül-e az emberen. Az egyenes szárú farmer segít a súlyfelesleges leplezésében, szinte mindenkinek jól áll, a skinny viszont kiemeli az alakot, megnyújtja a lábakat. A boyfriend fazon gyönyörű derekat varázsol, kifejezetten kényelmes, laza viselet, az alacsonyabb nőknek viszont nem ajánlott. A magas derekú farmer nagyot megy az utóbbi években, nem is csoda: elrejti a hasat, nyújtja a lábakat, így sokak kedvence. Az alacsony nőknek viszont ez sem a legjobb választás, hiszen a magasított derékrész épp a felsőtestből vesz el.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.