Erős, minőségi ütvefúrógép

Erős, minőségi ütvefúrógép

A Bosch mindig is tudta, hogy mitől lesz egy fúrógép igazán tartós, erős és megbízható. Az innovatív Bosch Kickback Control funkcióval és kétfokozatú hajtóművel bíró ütvefúrógép, az AdvancedImpact 900, teljes mértékben meg tud felelni a legkülönfélébb munkákra, ezért a szakemberek és a hobbi barkácsolók is imádni fogják ezt. Ennél garantált a maximális teljesítmény és robusztusság a profi munkákhoz. Az ütvefúrógép rendkívül erőteljes, 900 wattos motorja minden pénzt megér. A kétfokozatú hajtómű és a továbbfejlesztett ütvefúró mechanizmus még a legnagyobb furatátmérőkkel is gyorsan és gond nélkül megbirkózik. Ez a masina nem ismer lehetetlent, legyen szó bármilyen típusú anyagról. Az ütvefúrógép mellett szól még a méltán dicsért Drill Assistant is, amivel a fúrásmélység pontos beállítása könnyedén megoldható, biztosítva így a pormentes munkavégzést. A masina fémből készült háza különösen nagymértékű robusztusságról gondoskodik. A ütvefúrógép révén garantáltak a kifogástalan eredmények, ami főleg a konstans elektronikának köszönhető. A fordulatszámot terhelés alatt is automatikusan állandó szinten tartja a gép, ami ritkaságnak számít a mai napig. A produktum megvehető az onlineszerszam.hu boltban.

Mennyire pontos a híres Bosch keresztlézer?

A shop felhozatala igen széles, és kiterjed a mérőműszerekre is. A teljes pontosság érdekében a Bosch keresztlézer kötelező. A Bosch igen tartós és könnyedén bevethető lézerei révén, önszintezéssel, beltéri és kültéri munkáknál is minden precízen megoldható. A Bosch keresztlézer használatakor jól látható, pontos vonalak adottak, szárazépítészeti és belső munkálatok során egyaránt. A vízszintes és függőleges vonalak gyorsan, egyszerűen megjeleníthetők a Bosch önszintező vonallézerével. A Bosch keresztlézer kint is meg tudja mutatni, hogy mire képes. Ekkor a lézer vevőegység biztosítja a pontos eredményt. A Bosch keresztlézer távolságmérővel minden szaki igazán gyorsan végezhet a legegyedibb mérési feladatokkal. Megéri esélyt adni ennek a páratlan gépnek.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.