Hosszú és rövid szárú női csizma

Hosszú és rövid szárú női csizma

A hölgyek nincsenek könnyű helyzetben az ideális csizma kiválasztásánál. A típus, szín és fazon mérlegelésén túl, a női csizma vásárlásánál még a magasságot is kötelező figyelembe venni. Persze semmi meglepő nincs ebben, hiszen nem mindegy, hogy egy alacsony termetű hölgy hosszú csizmát vagy rövidet vásárol magának, esetleg az átlagnál magasabbként magassarkú lábbelit. A divatszakértők szerint pedig nem épp a legjobb választás teltebb combokhoz olyan modellt választani, amelyik még jobban kiemeli ezt a tulajdonságot. A tér fölé érő női csizma például azoknak áll a legjobban, akiknek a modelleket is megszégyenítő, vékony lábaik vannak. Ez a kialakítás egy szoknyával hordva kétségtelenül a lábra irányítja a figyelmet. A boka fölé érő csizmákkal már valamivel jobb a helyzet. Leginkább a homokóra alkatú hölgyeken mutat ez jól. Nyilván a bokacsizma a körte alakkal megáldott nőknek is remek választás lehet. De mi a helyzet az alma alakkal? Ekkor biztosan nem fog csalódást okozni egy térdig érő fazon, ami gond nélkül simul bele az öltözékbe, aminek köszönhetően jóval hosszabbnak tűnnek majd a lábak. A női csizma beszerzésénél fontos tényező a sarok. A magas sarkú cipő az alacsonyabb hölgyeknek tökéletes választás, ugyanis így sokkal hosszabbnak tűnik majd a láb.

Kihagyhatatlan a cipőápolás a vásárlás után

Legyen szó persze bármilyen csizmáról, azt csakis akkor lehet évekig használni, ha az állapotára figyel a tulaj. A cipőápolás nem egy időigényes és komplex dolog, ezért senkinek sem okozhat gondot az elvégzése. Sajnos azonban sokan vannak, akik félvállról veszik ezt, majd keseregnek, amikor egy év után a jó bőr cipellőjük már nem néz ki úgy, mint régen. Milyen eszközökre van szükség a karbantartáshoz? Első helyen van a megfelelő krém. Mindig ajánlott a természetes alapanyagúak mellett dönteni. Az olcsó, szintetikus anyagokra épülő termékek sajnos hosszútávon tönkre tehetik a bőrt. A cipőápolás hatékonyságát a kefe is befolyásolja, ezért erről sem lehet megfeledkezni. Érdemes a lószőrkefe mellett dönteni, amelyik sok hazai boltban és internetes áruházban is kapható.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.