Antiaging kezelés minden korban

Antiaging kezelés minden korban

Így vagy úgy, de mindannyian megpróbálunk harcolni az idő múlásának jelei ellen, keressük a megoldást arra, hogy minél tovább fiatalosak maradjunk. A ráncképződés legfőbb oka a hialuronsav tartalom csökkenése a szervezetben, aminek következtében a bőr elveszíti feszességét és rugalmasságát. Ezt lehet korrigálni egy remek antiaging kezelés kozmetikus általi alkalmazásával. A hialuronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, legfőbb szerepe a nedvességmegkötő hatásában nyilvánul meg. Célszerű a kozmetikabudafok.hu szakembere által végzett Wellmaxx hialuronsavas, hidratáló antiaging kezelés mellett dönteni, ami hozzásegít ahhoz, hogy a bőrünk újra feszes és rugalmas legyen. Amennyiben kellő mennyiségű nedvességet képes tárolni a felhám, akkor szinte belülről kipárnázódik és nem következik be az idő előtti bőröregedés. A szalonban az antiaging kezelés mindössze 60 percet vesz igénybe, de a kiváló hatása még hosszú ideig látható marad az ábrázaton.

A szépségműhelyben kedvezőek az arctisztítás árak

Amikor erről a témáról van szó, sokan gondolják úgy, hogy az arctisztító kezelések a tinédzsereknek nélkülözhetetlenek, hiszen általában nekik vannak rút pattanások az arcukon. Pedig ez nincs így, mert a felnőttek is gyakran veszik igénybe a szolgáltatást és az arctisztítás árak kiegyenlítését szívesen teszik, látván a csodálatos eredményt. Ebben a szalonban többféle metódussal történik az arctisztítás. A bőr problémájától függően kerül kiválasztásra a megfelelő kúra. Problémás bőrre például optimális a fényterápiás arckezelés Liftmee LED maszkkal, ami nem más, mint egy fájdalommentes gyulladáscsökkentő, antibakteriális eljárás, ami hozzájárul a meglévő pattanások eltüntetéséhez. Ennél a kezeléstípusnál is nagyon korrektek az arctisztítás árak, hiszen a 20 perces kúráért összesen 3500 Forintot kell fizetni. Kicsit többe kerül, vagyis kereken 10 000 Ft annak a 120 perces LED maszkos arckezelésnek, ami nemcsak tisztítja, hanem nyugtatja és fiatalítja is a felhámot. A profi kezelésekért cserébe, az arctisztítás árak mégsem magasak.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.