Letisztult stílusú modern kandalló

Letisztult stílusú modern kandalló

A kandallók kétségtelenül klasszikus értéket képviselő elemei a tereknek, így sokan úgy gondolják, hogy egy minimalista stílusú lakásban nem mutatnak túl jól. Pedig a modern kandalló tökéletesen helytáll egy ilyen otthonban. A külső levegőellátással rendelkező típus a mai egyszerűbb, letisztult irányzathoz igazodik. Amellett, hogy remekül befűti a szobát, még csodás dísze is lesz a környezetnek. Ez a fajta fűtőeszköz ötvözi a klasszikus eleganciát a modern stílusjegyekkel. A teljesen belső levegő-független modern kandalló elsődleges, másodlagos és harmadlagos levegő ellátása is külső légforrásból történik. A tűztér öntvény, az ajtó és a keret pedig magas minőségű lemezből készül. A modern kandalló nagyobb üvegfelülettel rendelkezik, az alapfelszereltség tartalmazza a külső égési levegő rácsatlakozási lehetőséget, a szabályzó kezelőszervet. Amennyiben egy időtálló, remek tervezésű terméket keres, megtalálhatja a benkel.hu webáruházban, ahol sokféle változata van jelen ennek a típusú kandallónak.

Az öko tűztér egyre aktuálisabbá válik

Sokan már a házuk tervezésénél is figyelmet fordítanak a környezetbarát megoldások alkalmazására. A fűtéstechnikában valószínűleg az öko tűztér lesz a befutó a következő évtizedekben, 2022-től ugyanis csak ilyen tűztérrel építhetőek új kályhák. Még mielőtt valaki úgy gondolná, hogy ez a megoldás bizonyára drágább vagy nehezen kivitelezhetőbb lesz, érdemes megjegyeznünk, hogy ez hosszútávon olcsóbb, gazdaságosabb és szebb látványt is ad. Az öko tűztér tehát a jövő fűtéstechnikai megoldása, amiért nemcsak a környezet lesz hálás, hanem a pénztárcánk is. Rendelkezik a korábbi bio tűzterek előnyeivel, sajátosságaival és ez is kiválóan alkalmas a hagyományos kályhákba történő égéslevegő bevezetésre. A Benkel Kft. felhozatalában kapható öko tűztér új generációs öntvényből készül, a legmodernebb elvárásoknak is megfelel. A magas minőségű nemesacél anyag nem rozsdásodik, így a tűztér alatt előforduló páralecsapódás nem okoz problémát, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.