Hogyan válasszunk étkező bútort?

Az ebédlő, vagy egy nagyobb konyha a család életében nemcsak étkezési helyként szolgál. A nappalin kívül itt töltjük időnk nagy részét, ezért fontos, hogy az étkező bútorok kiválasztásával kellemes légkört teremtsünk.

Étkező bútorok kínálatában számtalan dizájnnal és stílussal szembesülünk, de ha alaposan megnézzüka választék, akkor egykettőre felismerjük az ízlésünknek megfelelőt.

A szoba mérete a legfontosabb az étkező bútorok kiválasztásánál.

A nagy bútorok egy kis helyiségben nyomasztóak és  kényelmetlenek, míg a túl kicsik egy nagyobb ebédlőben az üresség látszatát kelhetik.

Fontos, hogy az étkező bútorok színét is vegyük figyelembe.

Nagyobb méretű ebédlőbe bátran választhatunk sötétebb, vagy gondolkodhatunk akár merészebb színvilágban is. Kisebb helyiségbe érdemesebb semleges színű étkező bútorok közül válogatni.

Az ebédlő berendezésénél a bútorok színe mellett a világításnak is fontos szerepe van.Természetes fényt – amennyiben szerencsések vagyunk és van – egészítsük ki falilámpákkal, amelyek szórt fényt is biztosítanak a helyiségbe.

Mit kell figyelembe vennem az étkező kialakításakor?

Kerüljükel azebédlő túlzsúfolását bútorokkal és dekorációkkal, ésalaposan gondoljuk át az étkező bútorok színét.

A stílus és a funkcionalitás között egyensúlynak kell lennie, hogy megteremtsük a használhatóságot, a praktikumot és kellemes környezet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

kerti csap oszlop Previous post Különleges szépségű kerti csap oszlop
marokkói argánolaj Next post Csodákra képes a hidegen sajtolt marokkói argánolaj