A férfi MTB kerékpár kategóriában széles a kínálat

A férfi MTB kerékpár kategóriában széles a kínálat

Terephasználatra a városi bringák nem eléggé erősek és felszereltek. A szilárd burkolatú utakon a férfi MTB kerékpár teljesít megfelelően, mivel a kialakítása robosztus, egyenes, széles kormánnyal, bütykös mintázatú ballonos gumikkal és általában teleszkópos vázzal, villával vannak ellátva. Az érdeklődők ebben a tematikában számos korszerű modellt találnak a bringabike.hu webáruházban, ahol a neves Capriolo cég termékei állnak a rendelkezésükre, igen jó ár-érték arányban.

A férfi MTB kerékpár fajták a felhasználási mód alapján lehetnek túra, enduro, all mountain, cross country és downhill besorolásúak. A vázuk leginkább Hiten Steel Frame, a váltó lehet csak hátsó vagy első, vagy pedig akár mindkét kerékre szerelt is. A váz- és kerékméret változó, a felhasználó magasságához leginkább megfelelőt ajánlott beszerezni. A tömegük 20 kilogramm körül alakul, nem tartoznak a könnyű szerkezetűek közé. A jól megválasztott férfi MTB kerékpár, a megfelelő karbantartás és használat mellett, hosszú évekig szavatoltan helyt fog állni nehezebb pályákon is.

A női városi kerékpár kényelmes és praktikus

Munkába, iskolába járni vagy a napi vásárlást elintézni nemcsak autóval és busszal lehet, hanem egyre inkább újra népszerűek a környezetkímélő és testmozgást biztosító kétkerekű járgányok is. A női városi kerékpár a hölgyek testalkatához mért kialakítással bír, a kereke jellemzően 26”-os vagy 28”-as átmérőjű, a gumija pedig közepesen széles és aszfaltmintás, aminek köszönhetően könnyedén megbirkózik a kisebb kátyúkkal. A női városi kerékpár legtöbb darabja V-fékkel és többsebességes váltóval kerül forgalomba.

A webshopban ebben a termékkategóriában számos korszerű modell áll az érdeklődők rendelkezésére, mégpedig a méltán neves Capriolo gyártótól. Ezekről általánosságban elmondható, hogy kényelmesek, ugyanis széles és puha nyereggel vannak ellátva. Emellett igen praktikusak is, mivel van számos gyári kiegészítőjük, mint amilyen a sárvédő, a csomagtartó, a láncborítás és a világítás. A minőségi női városi kerékpár hatékony és nem túl költséges megoldás a mindennapos közlekedésre.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.