férfi mtb kerékpár

A férfi MTB kerékpár kategóriában széles a kínálat

Terephasználatra a városi bringák nem eléggé erősek és felszereltek. A szilárd burkolatú utakon a férfi MTB kerékpár teljesít megfelelően, mivel a kialakítása robosztus, egyenes, széles kormánnyal, bütykös mintázatú ballonos gumikkal és általában teleszkópos vázzal, villával vannak ellátva. Az érdeklődők ebben a tematikában számos korszerű modellt találnak a bringabike.hu webáruházban, ahol a neves Capriolo cég termékei állnak a rendelkezésükre, igen jó ár-érték arányban.

A férfi MTB kerékpár fajták a felhasználási mód alapján lehetnek túra, enduro, all mountain, cross country és downhill besorolásúak. A vázuk leginkább Hiten Steel Frame, a váltó lehet csak hátsó vagy első, vagy pedig akár mindkét kerékre szerelt is. A váz- és kerékméret változó, a felhasználó magasságához leginkább megfelelőt ajánlott beszerezni. A tömegük 20 kilogramm körül alakul, nem tartoznak a könnyű szerkezetűek közé. A jól megválasztott férfi MTB kerékpár, a megfelelő karbantartás és használat mellett, hosszú évekig szavatoltan helyt fog állni nehezebb pályákon is.

A női városi kerékpár kényelmes és praktikus

Munkába, iskolába járni vagy a napi vásárlást elintézni nemcsak autóval és busszal lehet, hanem egyre inkább újra népszerűek a környezetkímélő és testmozgást biztosító kétkerekű járgányok is. A női városi kerékpár a hölgyek testalkatához mért kialakítással bír, a kereke jellemzően 26”-os vagy 28”-as átmérőjű, a gumija pedig közepesen széles és aszfaltmintás, aminek köszönhetően könnyedén megbirkózik a kisebb kátyúkkal. A női városi kerékpár legtöbb darabja V-fékkel és többsebességes váltóval kerül forgalomba.

A webshopban ebben a termékkategóriában számos korszerű modell áll az érdeklődők rendelkezésére, mégpedig a méltán neves Capriolo gyártótól. Ezekről általánosságban elmondható, hogy kényelmesek, ugyanis széles és puha nyereggel vannak ellátva. Emellett igen praktikusak is, mivel van számos gyári kiegészítőjük, mint amilyen a sárvédő, a csomagtartó, a láncborítás és a világítás. A minőségi női városi kerékpár hatékony és nem túl költséges megoldás a mindennapos közlekedésre.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

zöldség rendelés Previous post Hazai zöldség rendelés egyszerűen
bőrgyógyászati magánrendelés Next post Optimális döntés a bőrgyógyászati magánrendelés