Esküvői fotózás Zala megyében

Esküvői fotózás Zala megyében

Azok a párok, akik Zala megyében házasodnak a legszerencsésebbek közül valók, hiszen Zala megye csodálatos lehetőségeket kínál mind a lakodalmi helyszínek, mind pedig az esküvői fotós helyszínek tekintetében. Volt már szerencsém fotózni a Keszthelyi-öbölben, a Kis-Balatonnál, a Zalai-dombság vadregényes tájain, valamint természetesen Zalaegerszegen és Nagykanizsán – ezek a fotózások pedig kivétel nélkül nagyon jól sikerültek.

A hagyományos esküvők mellett a borvidéki esküvők is egyre felkapottabbak Zala megyében: a Zalai borvidék az utóbbi évtizedben felébredt a Csipkerózsika álmából, és gombamód nőnek ki, illetve vállnak ismerté olyan borászatok, amelyek lakodalmi helyszínként, valamint esküvői fotós helyszínként is megállják a helyüket.

A modern, vagy patinás borászati épületekben többségében meg lehet valósítani a beltéri esküvői fotózást, a szőlőültetvények pedig kiválóan alkalmasak a kültéri esküvői fotózás elvégzésére, mindeközben ezek a helyszínek a szertartások és a lakodalom megtartására is kiválóan alkalmasak.

Persze a borvidéki esküvőkön túl vállalom hagyományos esküvők fotózását is, hiszen az esküvőim zömét máig az ilyen esküvők teszik ki. Több, mint tíz éves esküvői fotós tapasztalatommal állok elébe bármilyen fotós kihívásnak, sőt kifejezetten keresem az újdonságokat.

 

Ugyan nem vagyok helybeli esküvői fotós, de van néhány érvem, ami miatt érdemes velem számolnod a zala megyei esküvői fotósok között:

  • Az esküvői fotós tevékenységemet főállásban végzem, így minden munkámra több időm jut, mint az olyan fotósoknak, akik mellékállásban végzik a tevékenységüket.
  • Fényképész végzettséggel rendelkezem, de emellett nagy hangsúlyt fektetek a tudásom folyamatos fejlesztésére, így rengeteg fotós workshopon veszek részt.
  • Az esküvői fotózás a fő témám, nagyon szeretek emberekkel dolgozni, így mindenképpen a portréfotózásban szerettem volna kamatoztatni a tudásom.
  • Csak professzionális felszereléssel dolgozom, minden fontos eszközből tartalék áll a rendelkezésemre, így biztonságosan el tudom végezni a munkám.
  • Úgy gondolom, hogy a fotók utómunkája egy nagyon fontos kreatív eszköz a fotósok kezében, de abban is hiszek, hogy a nyers képeknek is kiváló minőségűnek kell lennie a tökéletes végeredmény érdekében.
  • Legális vállalkozás keretében, számlaképesen és megbízási szerződés megkötésével vállalok el esküvői felkéréseket.
  • Az esküvői fotós tevékenységemet az egész országban végzem, az utazásomért pedig nem kérek el kiszállási díjat, így az ajánlatom versenyképes más zala megyei esküvői fotós kollégák ajánlataival.
  • Zala megye nagyobb települései mellett természetesen Zalalövő – Zalaszentgrót – Zalakaros – Letenye – Hévíz – Lenti – Keszthely településeken és környékén is szívesen vállalok esküvői fotós felkéréseket.

 

Torzsa Lajos – esküvői fotós Zalaegerszeg

Mosoni Eniko avatar

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.