Zalából az ismeretlenbe

Zalából az ismeretlenbe

Közel álltam anno hozzá, hogy Budapestre járjak egyetemre, ami életem legelső olyan időszaka lett volna, amit nem otthon töltök tartósan, Zalában. Zalában, ami egy fogalom, de én túl ambiciózus voltam ahhoz, hogy mindig, örökké ott éljek.

Sokat gondolkodom mostanában, mégsem tudom felidézni, mikor mentek annyira „félre” a dolgok, hogy végülis tökre másként alakult. De a lényeg, ezen események nagyon elodázódtak. 35 is elmúltam, mire „felkerültem” a fővárosba, így túl későn kerültem olyan helyzet elé, amikor minden új volt. Kicsit meg is voltam szeppenve.

Furcsa volt itt megszerveznem az új életemet. Furcsa, mert itt tényleg minden máshogy megy. Ez a város az egyetlen, amely mindenben különbözik az összes többi településtől hazánkban. A tempójában, a lüktetésében, az itteni reflexek alapján. Senki nem ér rá annyira, minden olyan gyorsan történik… Máshogy állnak és viszonyulnak az emberek mindenhez. A szolgáltatások özöne szinte végtelen, de kérdés azért, hogy nem jut-e így is túl sok ember ezekre a szolgáltatásokra… És emiatt a végén valaki rendszeresen „hoppon marad”… Sok mindent még nem tudok máig reálisan megítélni, de fontos volt például, hogy legyen egy megbízható gázszerelő Budapesten is, aki a rendelkezésemre áll. Ezt kerestem először. Mert, természetesen nem volt pénzem sem újépítésű, sem felújított lakást bérelni. Egy olyan helyre költöztem, ahol nagyon a kezébe van adva a sorsom például egy megbízható szakembernek, mert a főbérlő is akkor finanszíroz meg csak valamilyen szerelést, felújítást, ha az már nagyon szükséges. Értsd: amikor már valami úgy romlik el, hogy a használatának hiánya veszélyezteti általában az itt tartózkodást.

Nem feltétlenül biztonságossági értelemben, de kényelem szempontjából mindenképpen. Bár, a gázkészülékek és gázcsövezés elromlása, vagy elöregedése nem is túl biztonságos ezt szögezzük le hamar. Ezért kell az a megbízható gázszerelő Budapest környékén és a fővároson belül mindenkinek, aki biztonságban akarja tudni az otthonát. Akiket kérdezgettem a munkahelyemen, mind azt mondták: ha baj van, forduljak a vizgazfutesszerelo24.hu-hoz.

Ezt a helyet azért javasolták nekem, mert korrekt áron dolgozó, mindig számlát adó szakembereket küldenek innen, híresen nagy tapasztalattal. És nem csak gázszerelőt nyertem ennek a helynek a megtalálásával. Hanem e helyről mindenféle szerelőt, mindenféle képesítéssel kiközvetítenek teljesen változatos problématípusokhoz. Még akár csatornatisztításhoz is – hogy valami ritkán emlegetett problémát említsek annak megvilágítására, mennyire sokoldalú a vizgazfutesszerelo24.hu.

Amikor az ember eldönti, hogy új életet kezd egy másik városban, tényleg sok mindenre kell gondolnia. Az elköltözés mindig izgalmas, de ugyanakkor stresszes is lehet, főleg ha minden részletre oda kell figyelni. Én sem voltam kivétel, amikor elhatároztam, hogy Zalából Budapestre költözöm, de ez a tipp talán az egyik legtöbb könnyebbséget hozta végül. Az is lehet, hogy új gázkészüléket veszünk ilyenkor. Ezen esetekben is tud segíteni a vizgazfutesszerelo24.hu. Olyanok is vannak, akik ragaszkodnak hozzá, hogy komoly felújításba kezdjenek, mielőtt beköltöznek – ebben szintén kérhető a vizgazfutesszerelo24.hu közreműködése! Budapesten a lakás, amibe költöztem, gyönyörű volt, viszont a félelmem nekem is beigazolódott és hamar rájöttem, hogy gondok vannak a fűtésrendszerrel is. Az első hideg estén jöttem rá, hogy a radiátorok nem működnek megfelelően. Ahogy azon aggódtam, hogy vajon hogyan fogom átvészelni az első éjszakámat, eszembe jutott, hogy talán a legjobb lenne már holnap reggel szakembert hívni.

De még csak nem is kellett volna holnap reggelig várnom! Náluk ugyanis 0-24 órás ügyeleti szolgálat van. Többféle módon is lehetséges a velük való gyors kapcsolatbalépés. Az oldal egyszerű, tiszta design-ja is rögtön megfogott. És ott van a Hibabejelentés gomb a főoldalon, valamit a telefonszámok is azonnal kattintható gombokon vannak. De egy kicsit még vissza a designhoz, ami jól tudja segíteni a hatékony működést…

Könnyen átlátható volt, hol kell keresni az információkat, és ami még fontosabb: ha nagyon aggódtam volna, itt alaposan utána lehet olvasni bármilyen jellegű problémánknak. És gyorsak… Nagyon gyorsak! A weboldalukon keresztül küldött üzenetemre pár órán belül választ kaptam, ami már önmagában megnyugtató volt. Ilyen egy igazi megbízható gázszerelő Budapesten – illetve vízszerelő, mert olyat is tudnak még küldeni.

Ami a vizgazfutesszerelo24.hu szolgáltatását ezeken felül is különlegessé tette számomra, az a megbízhatóságuk volt és a munkáik mindenkori garantált dokumentáltsága. Értsd: leigazolják, ha nálunk dolgoznak és mindig kapunk számlát. Már a következő napon jöttek az én esetemben is, hogy megjavítsák a fűtést. A szerelő, aki eljött, nagyon udvarias és professzionális volt. Nem csak, hogy gyorsan megoldotta a problémát, de közben részletesen elmagyarázta, mi okozta a hibát, és mit tehetek a jövőben, hogy elkerüljem a hasonló gondokat. Továbbá úgy dolgozott, hogy tapintatos tudjon maradni. A legkevesebb zajjal, a legkevesebb járulékos kosszal és szemeteléssel, hogy ne kelljen sokat takarítani utólag.

Azt hiszem, ami igazán megkülönbözteti őket más szolgáltatóktól, az a perszonálisan kialakított hozzáállással való munkavégzés. Éreztem, hogy tényleg fontos nekik, hogy elégedett legyek a szolgáltatásukkal, és nem csak egy újabb letudandó munkáról van szó számukra. Nem sorvezető alapján látják el a kellő munkát, hanem már elég analitikusan ki is kérdeztek, mielőtt jöttek. És láttam a szerelőn, hogy fel van készülve rá: nem csak a javítandó eszköz működését kell ismerni, hanem az egyedi kialakításhoz kell alakítani a hozzáállást.

Ez a dolog nagyon jól sült el. Gyorsan túl voltam rajta, így semmi nem rontotta el az új közegbe való integrálódásomat. És ez nagyon fontos volt, mert nem kellemetlenségek közt, keserű szájízzel kezdtem a pesti létemet megélni. Azóta is többször fordultam hozzájuk kisebb javítások és karbantartások kapcsán, és mindig ugyanazt a kiváló szolgáltatást kaptam. Ezért bátran ajánlom őket mindenkinek, aki megbízható gáz-, víz- és fűtésszerelőt keres Budapesten. Vagy mondjuk duguláselhárításban jártas szakembert. Vagy mondjuk csatornázót, amint már említettem.

Összességében, amikor az ember egy új városban próbál otthonra lelni, minden kis segítség számít. Az, hogy rátaláltam egy megbízható szolgáltatóra, mint a vizgazfutesszerelo24.hu, tényleg nagyban megkönnyítette a zalai életem utáni átmenetet. Ez valószínűleg pszichológia is: én olyan vagyok, aki nem alszik jól, ha úgy érzi, bármikor bajba kerülhet. A vizgazfutesszerelo24.hu ilyen értelemben az álmomat is őrzi. Ha beüt valami baj, másnap itt lesz a szerelő és megmenti a hétköznapi életemet. Ennél fontosabb alig akad, és ezt komolyan mondom… Az elköltözés és az új kezdetek mindig kihívásokkal teli dolgok, de jó tudni, hogy vannak olyan szakemberek, akikre számíthatok. Ezzel a pozitív tapasztalattal a hátam mögött bizakodva nézek a jövőbe, tudva, hogy bármi is történjék, van aki segít megoldani a problémákat. Bár, nyilván az a legjobb, ha nincsenek is problémák… Úgy legyen!

Mosoni Eniko avatar

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.