A nőknek javasolt ciklusbarát krém

A nőknek javasolt ciklusbarát krém

Sok betegség leselkedik az emberekre. Főleg abban az esetben, amikor nem élnek egészséges életet. Ezt okozhatja a kevés zöldség és gyümölcs fogyasztása, a kevés testmozgás és a stressz is idesorolható. A mio-inozitol egy olyan csoda, ami több betegségre is hatékonyan képes reagálni. Manapság a stressz miatt rengeteg probléma kialakulhat, akár depresszió vagy meddőség is. Szerencsére, az említett termék jelentősen javítja a petesejtek minőségét, ezért bátran javasolják azoknak, akik a közeljövőben szeretnének babát vállalni. A mio-inozitol a pajzsmirigy alulműködése esetében is közkedvelt. Ilyenkor a hormonháztartást egyensúlyozza ki, hogy a tünetek teljesen megszűnjenek. Tehát ösztrogén dominancia során is remek választás, azonban a szervezet inzulinfelismerő képességét is fokozza. Mindig tartsa szem előtt, hogy a mio-inozitol csupán étrend-kiegészítő! A megfelelő étrendet és a testmozgást nem képes pótolni. Ezért Önnek is tennie kell az egészsége érdekében.

Nyilván érdemes konzultálnia a háziorvossal, hiszen jó tanácsokkal látják el az embert. Persze az is eléggé kellemetlen, amikor a nőknél különböző tünetek jelennek meg a menstruáció miatt. Az ingerültség, a hangulatváltozás és a mellek megduzzadása bizony egyáltalán nem kellemes. Azonban feltalálták a ciklusbarát krém több változatát is, amit a nők előszeretettel használnak. Konkrétan a hormonális problémákat oldja meg, mert kiegyensúlyozza azt. Rengeteg természetes összetevőt tartalmaz, amelyek mind jótékony hatással vannak a szervezetre. A ciklusbarát krém yam gyökérrel van ellátva, ami a legtöbb negatív tünetet sikeresen kezel. Javasolt a használata a korán vagy a későn megjövő ciklusoknál, ami netán erős fájdalommal jár, de a hőhullámokra szintén kedvező hatással van, illetve a koncentrációs képességen is javít. Szerencsére a ciklusbarát krémet a bőrre szükséges felvinni, tehát nem fogja azt érezni, hogy gyógyszert szed. Ráadásul remekül hidratál és javítja a rossz közérzetet. A ciklusbarát krém révén, azok a bizonyos napok sokkal elviselhetőbbek lesznek.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.