Az jelenlegi legkorszerűbb kútoszlop

Az jelenlegi legkorszerűbb kútoszlop

Minden egyes üzemanyagtartálynak, legyen az hordozható vagy éppen helyhez kötött, megvannak az elengedhetetlen tartozékai. Ott van ugye maga a tartály, a szivattyú, a különböző mérő berendezések és persze a pisztoly. Érdekes módon a tankoló pisztoly használata néha gondot okoz a felhasználóknak. Talán ez azért van, mert manapság annyi fajta létezik, hogy az ember nem tudja, melyiket, hogyan is kell alkalmazni. Természetesen igaz, hogy a benzin, a gázolaj és az AdBlue tankoló pisztoly használata alapjában véve azonos, de pár apró dolog mégis eltér. Vannak a kézi és az automatikus fajták. A kézit az ember egész végig kell nyomja, míg az automatikus a megadott a parancsok után, egyből tudja, hogy mi a dolga. Ennek köszönhetően a tankoló pisztoly használata egyszerű. Persze így is rengetegen vannak, akik a kézi mellett döntenek, mert az olcsó, tartósabb, ellenállóbb is talán, és egyszerűen kezelhető. Ha valaki még többet szeretne megtudni a tankoló pisztoly használata témában, bátran ellátogathat az uzemanyagtartaly.hu oldalra, ahol a szakemberek minden fontos dologra kitérnek a kellékeket tekintve.

Itt hamar kiderül, hogy a Hungaro Mobiltank már nagyon régóta a gyors és pontos tankolási igények kielégítésére törekszik, és ezért is kínálja a legmodernebb kútoszlop fajtákat a vevőknek. Ezek tökéletesen megfelelnek benzin és gázolaj tankolására egyaránt. A korszerűség mellett adott a megbízhatóság is, hiszen az itteni termékek térfogatoló átfolyás mérővel felszereltek. Ennek köszönhetően már 130 liter/perc átfolyási sebességű szivattyúval szállíthatók és sok kútoszlop esetében több termék kiszolgálása is megoldható. Emellett, egyes kútoszlop változatok összekapcsolhatóak a Systemcard nevet viselő vezérlő rendszerrel. Világos hát, hogy a vállalkozás technikai és kereskedelmi lehetőségei mindenkinek maximálisan megfelelnek. Aki azt akarja, hogy a töltőállomása remekül működjön és profi kellékekkel rendelkezzen, nem teheti meg, hogy figyelmen kívül hagyja ennek a cégnek a termékeit. A magas nívó mellett adott a reális ár is.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.