A Tchibo webáruház pizsama kínálatából szemezgettünk

A Tchibo webáruház heti ajánlatában kiváló minőségű fehérneműket, melltartókat, alsókat, pizsamákat találtunk:

A fiúk könnyedén követhetik az apjuk példáját a bőrbarát pamutból készült rövidnadrágos pizsamával, ami a felnőtt verzióhoz hasonlóan sötétkék felsőből, és egy kicsit világosabb hatást keltő, kék kockás rövidnadrágból áll. Ezen a felsőn gomboláspánt nincs ugyan, de egy, az alsó anyagával azonos, felvarrt mellzsebdíszíti, miközben az alsó rész dereka szintén gumis, és állítható bőségű – egy ilyen kényelmes, mégis vagány szettben pedig biztosan nagyobb kedvvel indul majd az ágy felé az ifjabb generáció is.

Éppen ezért hasonlóan vidám és vagány a kislányoknak szánt összeállítás is, ez a rövidnadrágos pizsama ugyanis azonos kényelmi funkciókkal – állítható bőségű, gumis derékrész– bír, de az alsó piros színe a fehér megkötővel és alsó szegéllyel, valamint a fehér, kerek nyakkivágású felsőn található csillogó nyomott mintainkább a lányok számára lehet vonzó. Az ilyen puha és kényelmes hálóruhában öröm lesz a pihenés, különösen akkor, ha ez a szett szinte a megszólalásig hasonlít arra, amit anyu is visel! Még több gyerek pizsama itt található.

A női rövidnadrágos pizsama pedig épp ilyen: puha, kevert pamut-viszkózanyagból készült kétrészes összeállítás, aminek alsó része épp olyan piros kockás, mint a kislányoké! Azonos a gumis, fehér megkötővel szabályozható bőségű derékrészis, és bár az egyszerűbb megoldások jegyében a nadrág alsó fehér szegélye, és a csillogó minta itt elmarad, mégis megvan a két szettben az a hasonlóság, amivel garantálhatjuk az egész család vidámságát lefekvés előtt, és felkelés után – és természetesen a kellemes, nyugtató pihenést is! Még több pizsama itt található.

Ha már összeöltözés: a legelsőként bemutatott pizsamához passzoló lányka hálóinget is találunk a kínálatban, amelyen keveredik a kétrészes női pizsama nadrágján már látott virág- és a kockás vichyminta. Az enyhén A-vonalúhálóing teljes hátsó részén a virágmintadominál, az első részen pedig a kockás mintáéa főszerep, bár a felső részen a virágminta is megjelenik. A kerek nyakkivágásúdarabot kellemes és esztétikus japán ujjakdobják fel, így a kislányokat a minták vidám kavalkádja mellett ezek is elvarázsolják majd!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post A magas minőség a pálinka árakon meglátszik
Electrolux robotporszívó Next post Mit tud pontosan az Electrolux robotporszívó?