A Tchibo webáruház pizsama kínálatából szemezgettünk

A Tchibo webáruház pizsama kínálatából szemezgettünk

A Tchibo webáruház heti ajánlatában kiváló minőségű fehérneműket, melltartókat, alsókat, pizsamákat találtunk:

A fiúk könnyedén követhetik az apjuk példáját a bőrbarát pamutból készült rövidnadrágos pizsamával, ami a felnőtt verzióhoz hasonlóan sötétkék felsőből, és egy kicsit világosabb hatást keltő, kék kockás rövidnadrágból áll. Ezen a felsőn gomboláspánt nincs ugyan, de egy, az alsó anyagával azonos, felvarrt mellzsebdíszíti, miközben az alsó rész dereka szintén gumis, és állítható bőségű – egy ilyen kényelmes, mégis vagány szettben pedig biztosan nagyobb kedvvel indul majd az ágy felé az ifjabb generáció is.

Éppen ezért hasonlóan vidám és vagány a kislányoknak szánt összeállítás is, ez a rövidnadrágos pizsama ugyanis azonos kényelmi funkciókkal – állítható bőségű, gumis derékrész– bír, de az alsó piros színe a fehér megkötővel és alsó szegéllyel, valamint a fehér, kerek nyakkivágású felsőn található csillogó nyomott mintainkább a lányok számára lehet vonzó. Az ilyen puha és kényelmes hálóruhában öröm lesz a pihenés, különösen akkor, ha ez a szett szinte a megszólalásig hasonlít arra, amit anyu is visel! Még több gyerek pizsama itt található.

A női rövidnadrágos pizsama pedig épp ilyen: puha, kevert pamut-viszkózanyagból készült kétrészes összeállítás, aminek alsó része épp olyan piros kockás, mint a kislányoké! Azonos a gumis, fehér megkötővel szabályozható bőségű derékrészis, és bár az egyszerűbb megoldások jegyében a nadrág alsó fehér szegélye, és a csillogó minta itt elmarad, mégis megvan a két szettben az a hasonlóság, amivel garantálhatjuk az egész család vidámságát lefekvés előtt, és felkelés után – és természetesen a kellemes, nyugtató pihenést is! Még több pizsama itt található.

Ha már összeöltözés: a legelsőként bemutatott pizsamához passzoló lányka hálóinget is találunk a kínálatban, amelyen keveredik a kétrészes női pizsama nadrágján már látott virág- és a kockás vichyminta. Az enyhén A-vonalúhálóing teljes hátsó részén a virágmintadominál, az első részen pedig a kockás mintáéa főszerep, bár a felső részen a virágminta is megjelenik. A kerek nyakkivágásúdarabot kellemes és esztétikus japán ujjakdobják fel, így a kislányokat a minták vidám kavalkádja mellett ezek is elvarázsolják majd!

 

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.