Mit tud pontosan az Electrolux robotporszívó?

Mit tud pontosan az Electrolux robotporszívó?

Sokaknak számít a minőség, bármiről is legyen szó. Azt meg kell hagyni, hogy csakis nívós termékekkel lehet jó eredményt elérni, ezért mindenképpen érdemes ezeknek a beszerzésére törekedni. Ezen berendezések között szerepel az Electrolux robotporszívó, amire 2 év garanciát vállal a gyártó. Elég egyetlen pillantást rávetni és máris észre fogja venni a masszív külsejét a szerkezetnek, ami minden apró helyre befér. Pontosan ezért van háromszög formája, hiszen így bármilyen helyiség legkisebb sarkába is képes sikeresen bejutni. Az Electrolux robotporszívó zajszintje igen alacsony, az akkumulátor pedig elég sokáig bírja a takarítás szempontjából. Tény, hogy nem rendelkezik távirányítóval, azonban okostelefonon keresztül irányítható applikációval, ami szintén megkönnyíti a lakók életét. Egyszerre általában 40-60 percet működik folyamatosan, utána visszatér a dokkoló állomásra, hogy újra feltöltse az akkumulátort. Az Electrolux robotporszívónak oldalkeféi is vannak, ezért garantáltan tiszta munkát végez.

A takarítás után pedig mindössze 2 óra szükséges neki, hogy teljesen feltöltődjön. ECO módot, illetve SPOT takarítást is beindíthat rajta, a nap bármelyik pillanatában. Abban az esetben, ha teljesen precíz munkát szeretne elvégezni a hasonló berendezésekkel, akkor feltétlenül szerezze be a robot felmosó valamelyik változatát, ami megfelel az igényeinek. Akár úgy is dönthet, hogy azt a szerkezetet vásárolja meg, amelyik egyszerre tartalmazza mindkét szolgáltatást. Lényegében csak annyi a feladata, hogy beprogramozza a pontos módot és a takarítás időpontját. A robot felmosó először felporszívózza az otthonát, majd a feladat végén felmossa ott, ahol padló van. Értelemszerűen a szőnyegben nem tesz kárt, hiszen meg tudja különböztetni a felületeket. Ezért is van az, hogy a szőnyegen erősebben porszívózik, a padlón pedig nem használ annyi energiát, hiszen sokkal könnyebb munkája van. Célszerű tehát megfontolni a robot felmosó beszerzését. Az biztos, hogy sokkal több szabadideje lesz, amit nem takarítással kell eltöltsön.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.