Mitől függ az igazgyöngy ára?

Mitől függ az igazgyöngy ára?

Az ékszerek ősidőktől fogva központi szerepet töltöttek be a hölgyek életében. Velük együtt ők is ragyogtak, ezáltal jó hatást gyakoroltak az önbizalmukra. Ha szeretne kellemes meglepetést szerezni a párjának, egy csodaszép köves gyűrű remek döntés, bármilyen alkalomról is legyen szó. Abban az esetben, ha idén valami különlegessel akar kedveskedni a szerelme születésnapján, esetleg karácsonyi ajándékötlet hiányában szenved, akkor itt a remek lehetőség! A webáruházban megtekintheti a köves gyűrű széles kínálatát, de ha bizonytalan a méretben és szakértői tanácsra van szüksége, akkor személyesen is ellátogathat a White and Black üzletébe. Ott megbeszélheti azt is, hogy milyen kövekkel szeretné díszíteni az ékszert, milyen nemesfémből készüljön, valamint a méret terén is útbaigazítják.

A köves gyűrű személyre szabottan készül el, az Ön elképzelése szerint. Viszont nagyon fontos, hogy időben leadja a rendelést, ugyanis a kézzel készített, egyedi ékszerek nem lesznek kész egyik hétről a másikra. Az is megtörténhet, hogy másféle ékszert szeretne rendelni. Akkor érdemes a gyöngy nyakláncok mellett dönteni, ugyanis roppant előkelőek. Az igazgyöngy ára több tényező révén kerül meghatározásra. Idetartozik annak eredete, mérete, valamint a formája és a minősége is. Igen elterjedtek az édesvízi és sósvízi gyöngyök, ennek ellenére a keletkező gyöngyszemek egy apró része válik tökéletes minőségűvé és formájúvá. Minél szabályosabb egy gyöngy, annál értékesebb. Tehát, az igazgyöngy ára nem határozható meg, csak a tenyésztés végén, amikor rangsorolják a keletkezett darabokat és a legszabályosabbakat helyezik az előkelőbb pozíciókba. Ez pedig magasabb árat takar. Ami a sósvízi igazgyöngy ára esetében még fontos, hogy a tenyésztésük időigényes, valamint a tartósságuk és a fényességük felülmúlhatja az édesvízi változatot. Ha előkelő nyakláncot keres, a weboldalon csodálatos modelleket találhat, különböző árkategóriákban. Rendelje meg azt, amelyik első pillantásra elnyerte a tetszését, mert így biztos a kedvesének is tetszeni fog.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.