Nem is látszik, mégis működik

Nem is látszik, mégis működik

A gyerek fogszabályozás, orvosi szemmel, sokkal egyszerűbb beavatkozás, mint a felnőtt. Ennek ellenére, talán egy kicsit mégis nehezebb. No, nem azért, mert a fogakat nehéz lenne jó irányba terelni, nem, ez ilyenkor még nem probléma, hanem a gyerek fogszabályozás során fellépő lelki problémák miatt.
A gyerekeket sem egyszerű meggyőzni arról, hogy ez szükséges és jó lesz nekik, de a szülőket sokszor még nehezebb, mert a tiltakozó, síró, kétségbeesett gyerek nagy terhet jelent a számukra. Nem akarják őket csúfolásnak, bántásnak kitenni, még akkor sem, ha tudják, hogy amint vége van a beavatkozásnak, minden jobb lesz, mint most, az egész előtt.
Nagy segítséget jelent viszont, az úgynevezett láthatatlan fogszabályozás megjelenése és terjedése. A láthatatlan fogszabályozás , ugyanis, úgy segít a gyermekek és felnőttek fogászati problémáin, hogy közben észrevehetetlen marad az eszköz.
A láthatatlan fogszabályozás, vagy láthatatlan fogszabályozó segítségével úgy kaphat az ember szép, szabályos fogazatot és megnyerő mosolyt, hogy magát a folyamatot végző készüléket senki nem veszi észre, így a lelki terhek megszűnnek.
Így pedig a szülők is megnyugodhatnak, mert a gyermek ugyan nem fog örülni a viselésének, de legalább a többiek biztosan nem fogják bántani érte!

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.