Avent mellszívó elektromos változatban!

Avent mellszívó elektromos változatban!

Nagyon sok olyan helyzet adódik, amikor szoptatás alatt a mellszívó nagy segítségünkre lehet. A mellszívók között találunk kézi és elektromos mellszívót, amelyek különböző márka nevet viselnek. Az avent mellszívó, akár kézi vagy akár elektromos változatban rendkívül népszerű. Az avent elektromos mellszívó ideális választás abban az esetben, ha kisbabánk koraszülött és nem tud szopizni, vagy, ha kisbabánk nem tud hatékonyan szopizni, és a gyakori szoptatással sem sikerül a számára szükséges tejhez hozzájutnia. Abban az esetben is jó választás az elektromos avent mellszívó, ha rövid időn belül szeretnénk nagyobb mennyiségű tejet le fejni, és a rendszeres napi többszöri fejéshez is sokkal ideálisabb, mint a kézi.

A higiénia szempontjából mindig figyeljünk arra, hogy bármelyik mellszívót is használjuk, előtte mossunk kezet. Fontos, hogy ez meleg vizes szappanos kézmosás legyen, a felhabosított szappan legalább 30 másodpercig legyen a kezünkön, dörzsöljük át alaposan a tenyerünket, a kéz hátát, az ujjak közét és az alkar alsó harmadát is. Az avent mellszívó használatakor próbáljunk meg relaxálni, mivel a stressz, idegeskedés nehezíti az anyatej leadást, így mellszívó használatkor is fontos, hogy nyugalom vegyen minket körbe. Keressünk egy csendes helyet, ahol maximálisan ellazulhatunk, és egy olyan széket vagy fotelt, ahol a számunkra legkényelmesebb helyzetben végezhetjük ezt a műveletet. Fontos, hogy ne kapkodjunk, és lehetőleg zavartalanul végezhessük a fejést, így elkerülve a kellemetlen, esetleges fájdalmas érzéseket.

Mosoni Eniko avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.