Bosch szúrófűrészlap prémium kivitelben

Bosch szúrófűrészlap prémium kivitelben

Általában minden gyártó mellékel tartozékokat a szerszámgépekhez. Fúró és vésőszárak, de a Bosch szúrófűrészlap is megtalálható a csomagolásban. Ha a kezdetektől fogva ilyen minőségi tartozékokkal használjuk a dekopírfűrészt, akkor azonnal fel fog tűnni a különbség, amennyiben másik fűrészlapot vásárolunk. Kétség sem férhet hozzá, hogy léteznek minőségi utángyártott változatok, viszont a Bosch szúrófűrészlap igazán prémium terméknek számít, amivel sokkal hatékonyabbá válik a szerszámgép használata. A titok az anyaghasználatban és a fogak kialakításában rejlik. Hogyha szeretnénk megőrizni a Bosch szúrófűrészlap hosszú élettartamát, akkor csak a megfelelő anyagok vágására használjuk. Fa fűrészlappal ne próbáljunk meg alumíniumot vagy más anyagot vágni, mert azzal könnyen tönkretehetjük magát a szerszámgépet is. A kínálatban egyébként helyet kaptak a teljes szettek, amelyekben megtalálhatóak a fa és fémek vágására is alkalmas fűrészlapok. Amennyiben leginkább fával dolgozunk, akkor jól jöhet az ebből a célból kialakított 10 részes készlet.

Vésőgépek bontási munkálatokhoz

Egyre többen és egyre gyakrabban vágnak bele sajátkezűleg a lakásfelújításba. Kemény feladat, de a megfelelő eszközökkel minden további nélkül megoldható. Általában a munka a bontással veszi kezdetét. Ebben az esetben szükség lesz a vésőgépek valamelyik változatára. A választást általában a feladat nehézségi szintje határozza meg. Ha betont szeretnénk vésni, akkor egy igen komoly gépet kell beszereznünk, ami nagy ütőerővel szolgál ki minket. A 7,5-12 J ütőerővel rendelkező modell már bőven elég a komolyabb bontási munkákhoz. A vésőgépek kínálatából az útépítéshez használt variánsok sem maradhattak ki. Ebben a kategóriában már olyan erős gépeket találunk, amelyek 62 J kifejtésére is képesek. Ezzel már könnyedén fel lehet törni az útburkolatot. Legyen szó kis vagy nagy gépről, a biztonság az első. Mindig viseljünk munka közben megfelelő védőfelszerelést, amivel elkerülhetjük a baleseteket! Az akciós SDS-MAX kalapácsokból nincs hiány az onlineszerszam.hu kínálatában.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.