Testharisnya a temperamentumos hölgyeknek

Testharisnya a temperamentumos hölgyeknek

A cicaruhát joggal tekintik az egyik legerotikusabb fehérnemű típusnak. A testharisnya szorosan illeszkedik az alakhoz, a különféle kivágások, díszítőelemek, mintázatok miatt pedig elrejti a sziluett apróbb hibáit. Nincs olyan nő, aki ne lenne vonzó, csak olyan van, aki még nem vásárolta meg a neki illő erotikus fehérneműt. A cicaruha hangsúlyozza a szexi női test minden domborulatát és önbizalommal ruház fel. Az erotikus testharisnya különböző anyagokból készül, de a legnépszerűbbek és a legkeresettebbek a legfinomabb hálós vagy latex modellek. Ezek a viselőjük forró temperamentumáról árulkodnak a partnereknek, szavak nélkül beszélnek a szándékairól és a vágyairól. A csábító kivágásoknak köszönhetően soha nem látott szenvedélyt gerjesztenek a férfiakban. Az online áruházunkban különféle színű cicaruhákat mutatunk be, amelyek a stílus és a forma változatosságaival lenyűgözik a vásárlókat. Az elfogadható áraknak köszönhetően, minden nő egy csábító testharisnya boldog tulajdonosa lehet, hogy kellemes meglepetést okozzon a kedvesének.

Alakformáló alsószoknya karcsúsító hatással

A divatban is vannak olyan dolgok, amelyek minden korban időszerűek. Az alakformáló alsószoknya ősidők óta használatos fehérnemű típus. Régen a hölgyek fűzőt viseltek, hogy darázsderekat hozzanak létre. Manapság viszont a tervezők sokféle ilyen fehérnemű típust alkottak meg a szebbik nemnek, amelyek segítenek az ideális forma megteremtésében. Ez a rugalmas fehérnemű több funkciót is elláthat egyszerre. A karcsúsító funkciói segítenek elrejteni a hiányosságokat, például a zsírpárnák jelenlétét a nemkívánatos helyeken. Az alakformáló alsószoknya csak egy ezek közül, hiszen van még harisnyanadrág, alsónadrág, fűző és body is, ami ugyanezt a célt hivatott szolgálni. A karcsúsító fehérneműk célja a test egyes részeinek a megfelelő helyekre való szorítása. Ezeket a problémás területek feszesítésére és a felesleges zsírlerakódások megfelelő helyre történő mozgatására tervezték. A alakformáló alsószoknya segít abban, hogy a combok vékonyabbak, a fenék pedig kerekebb legyen.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.