Csak regisztrált gázszerelőt hívjon, ha gond van!

Csak regisztrált gázszerelőt hívjon, ha gond van!

A földgáz, mint energiaforrás még a mai egyre népszerűbb alternatív megoldások mellett is igen magasan tartja magát. Éppen ezért nagyon fontos, hogy nagyszámú, megfelelő szakképesítéssel rendelkező, regisztrált gázszerelő legyen jelen az országban. Ha Ön földgázt szeretne használni vagy a meglévő rendszert megnövekedett igényei mentén bővíteni, esetleg korszerűsítené azt, mindenképpen forduljon megbízható szakemberhez! A vonatkozó törvények is előírják, a gázkészülék szerelését, karbantartását, csak és kizárólag regisztrált gázszerelő végezheti. Ez az előírás biztosítja, hogy az illető megfelelő szakmai tudással rendelkezik és ezt Önnek minden esetben igazolni is tudja a regisztrációról szóló fényképes igazolvánnyal. Cégünk csak regisztrált gázszerelő szakikat foglalkoztat, hozzánk bármikor fordulhat az otthoni gázrendszer bármilyen problémáját illetően. Budapest és kerületeiben nem számolunk fel kiszállási díjat, hétvégén és ünnepnapokon is ügyeletet tartunk. Forduljon hozzánk bizalommal!

Fűtés rendszer átmosása szakemberek által kivitelezve

Sokszor előforduló probléma, hogy a radiátor nem melegszik vagy csak foltokban, padlófűtés esetén pedig hideg területek tapasztalhatóak. Nem biztos, hogy azonnal az új fűtésrendszer árát kell kalkulálni, az esetek többségében a fűtés rendszer átmosása orvosolja a felmerült problémát. Miről lehet szó? Amikor a gyártás során maradt valamilyen szennyezőanyag a csövekben, de a használattól képződött fűtésiszap vagy vízkő is okozhatja a dugulást, ami miatt nem, vagy csak foltokban melegednek egyes radiátorok. Érdemes azonnal hozzáértő személyhez fordulni, aki megvizsgálja, elegendő-e a fűtés rendszer átmosása a hiba elhárításához. Ugyanez a megoldás javasolt padlófűtés esetén is, amikor a felhasználó egyre többször kénytelen légteleníteni a rendszert. Kollégáink hőkamerával könnyedén megállapítják, hol keletkezett dugulás és speciális nagynyomású készülékkel megtörténik a fűtés rendszer átmosása. Így biztosíthatjuk Önnek az eredetivel szinte megegyező fűtésteljesítményt anélkül, hogy milliókat kellene új rendszerre költenie.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.