A különleges fülbevalók sohasem mennek ki a divatból

A különleges fülbevalók sohasem mennek ki a divatból

Joggal tekinthetjük ezt az ékszerfajtát az egyik legnépszerűbbnek és legrégebbinek a piacon. Hosszú vagy rövid, betétek nélküli vagy drágakövekkel berakott, nem számít. Egy különleges fülbevaló feldobhatja a külsőt és kifejezheti a tulajdonosa egyéniségét. Ezért nélkülözhetetlen elem minden nő ékszerdobozában. Lehet hétköznapi vagy szólhat különleges alkalmakra. De, ha racionálisan szeretnénk különleges fülbevalót választani, figyelembe kell vennünk számos alapvető árnyalatot, amelyek segítenek a lenyűgöző megjelenésben megteremtésében és még fényesebbé teszik a tulajdonosuk szépségét. A választásakor természetesen számításba kell még venni a nemesfém fajtáját, a betétek típusát és színét, de a fő kritérium mégis az ékszer alakja, aminek illeszkednie kell a leendő tulajdonos arcformájához. Ha a hétköznapokra keresünk ékszert, akkor a kiegészítő kényelme és praktikussága kell vezéreljen minket. Ezért a különleges fülbevalónak könnyűnek, stílusosnak és sokoldalúnak kell lennie. A kisebb méretű termékek tökéletesen ellátják ezt a szerepet.

/Magyar ékszertervezők, akikről sokat fogunk még hallani

A divat és a trendek minden évben változnak, de a különleges kiegészítők iránti szeretet változatlan marad. A magyar ékszertervezők színes, fényűző és rendkívüli alkotásokkal látják el a csecsebecsék szerelmeseit. Közülük érdemes kiemelni Koós Lili munkáit, akinek minden alkotása meghódítja a női szíveket, köszönhetően a gondos kivitelezésnek és a tervezési stílus sajátosságának. Sokan őt tartják a magyar ékszertervezők új generációja vezéregyéniségének, mert minden, ami a kezei alól kikerül, a fényűző, a kifinomult és az egyedi jelzőkkel illethető. A LIKO ékszerek nemcsak exkluzívak, hanem a tulajdonos egyediségét és személyiségét is hangsúlyozzák. A márka minden ügyfélhez személyes megközelítést alkalmaz, ezért a termékek sajátos kivitelben készülnek. Maga a tervező azt állítja, hogy a munkáit nemcsak ékszereknek szánja, hanem a viselőjük arculatának szerves részévé kell válniuk. Koós Lili, akárcsak a magyar ékszertervezők többsége, a legmagasabb minőségű nemesfémeket használja az ékszerek készítésekor.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.