Megdöbbentően nagyszerű a fekete ribizli hatása

Megdöbbentően nagyszerű a fekete ribizli hatása

Az idősebb korosztály tagjai minden bizonnyal emlékeznek arra, hogy nagyanyáink kertjében mindig ott volt a fekete ribizli, amit gyerekként úgy imádtunk. Nem véletlenül volt ez a gyümölcs minden kertben felfedezhető, sokkal inkább azért, mert őseink tudták, hogy a fekete ribizli hatása fenomenális a testre. Érett bogyói dúskálnak az antioxidáns hatású, szabadgyököt megfogó, tumorellenes anyagokban. A gyümölcsben különösen sok antocián, flavonoid, polifenol található.

Jelenleg is vizsgálják, hogy milyen a fekete ribizli hatása érelmeszesedésre, ízületi gyulladásra, reumára, prosztatarákra, mint ahogyan azzal kapcsolatban is folynak kutatások, hogy mennyire segít a menopauza okozta különböző bajok megszüntetésében. Kúraszerűen alkalmazva, a gyümölcs csökkenti a krónikus fájdalmakat és mivel gazdag vitaminokban, ezért a megfázások kiváló természetes gyógyszerének tartják. Régebben a fekete ribizli hatása csak nyáron volt elérhető, ma viszont a Flavin7Gold gyümölcskoncentrátumban az év minden napján az.

Fontos a Flavin7 adagolása precízen

Amint feljebb írtuk, ez a gyümölcslé kivonat igen áldásos hatást fejt ki az emberi szervezetre, ezért nemcsak betegségek esetén használják, hanem megelőzésképpen is. A kitűnő eredményhez azonban a Flavin7 adagolása rendkívül lényeges! A flavin7gold.hu webshopban megvásárolható termék 200 ml kiszerelésben érhető el, aminek napi ajánlott fogyasztása 5 ml. Tehát egyetlen üvegcse tartalma viszonylag hosszú ideig elegendő a napi szükséglet biztosítására.

Kellemes ízű készítmény, ami hozzáadható italokhoz, joghurtokhoz egyaránt. Gyermekek is fogyaszthatják. Bár sokat számít a Flavin7 adagolása, mégsem lehet túladagolni, ugyanis immunerősítő hatását kizárólag a gyümölcsök koncentrált antioxidáns tartalmának köszönheti. Viszont, az 5×5 ml/nap adag fölötti mennyiségnél már nem fokozza tovább immunerősítő hatását, tehát fölösleges többet fogyasztani belőle. Releváns jelentőségű a használata, mert a civilizációs betegségek, környezeti ártalmak, stressz miatt, ajánlott a kúraszerű alkalmazása. De ne feledjük, mérvadó a Flavin7 adagolása!

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.