fekete ribizli hatása

Megdöbbentően nagyszerű a fekete ribizli hatása

Az idősebb korosztály tagjai minden bizonnyal emlékeznek arra, hogy nagyanyáink kertjében mindig ott volt a fekete ribizli, amit gyerekként úgy imádtunk. Nem véletlenül volt ez a gyümölcs minden kertben felfedezhető, sokkal inkább azért, mert őseink tudták, hogy a fekete ribizli hatása fenomenális a testre. Érett bogyói dúskálnak az antioxidáns hatású, szabadgyököt megfogó, tumorellenes anyagokban. A gyümölcsben különösen sok antocián, flavonoid, polifenol található.

Jelenleg is vizsgálják, hogy milyen a fekete ribizli hatása érelmeszesedésre, ízületi gyulladásra, reumára, prosztatarákra, mint ahogyan azzal kapcsolatban is folynak kutatások, hogy mennyire segít a menopauza okozta különböző bajok megszüntetésében. Kúraszerűen alkalmazva, a gyümölcs csökkenti a krónikus fájdalmakat és mivel gazdag vitaminokban, ezért a megfázások kiváló természetes gyógyszerének tartják. Régebben a fekete ribizli hatása csak nyáron volt elérhető, ma viszont a Flavin7Gold gyümölcskoncentrátumban az év minden napján az.

Fontos a Flavin7 adagolása precízen

Amint feljebb írtuk, ez a gyümölcslé kivonat igen áldásos hatást fejt ki az emberi szervezetre, ezért nemcsak betegségek esetén használják, hanem megelőzésképpen is. A kitűnő eredményhez azonban a Flavin7 adagolása rendkívül lényeges! A flavin7gold.hu webshopban megvásárolható termék 200 ml kiszerelésben érhető el, aminek napi ajánlott fogyasztása 5 ml. Tehát egyetlen üvegcse tartalma viszonylag hosszú ideig elegendő a napi szükséglet biztosítására.

Kellemes ízű készítmény, ami hozzáadható italokhoz, joghurtokhoz egyaránt. Gyermekek is fogyaszthatják. Bár sokat számít a Flavin7 adagolása, mégsem lehet túladagolni, ugyanis immunerősítő hatását kizárólag a gyümölcsök koncentrált antioxidáns tartalmának köszönheti. Viszont, az 5×5 ml/nap adag fölötti mennyiségnél már nem fokozza tovább immunerősítő hatását, tehát fölösleges többet fogyasztani belőle. Releváns jelentőségű a használata, mert a civilizációs betegségek, környezeti ártalmak, stressz miatt, ajánlott a kúraszerű alkalmazása. De ne feledjük, mérvadó a Flavin7 adagolása!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Previous post Marketing retro, avagy hogyan reklámoztunk régen?
erősítő kondenzátor Next post A Bennic és Intertechnik erősítő kondenzátor