erősítő kondenzátor

A Bennic és Intertechnik erősítő kondenzátor

Bátran lehet fordulni a KáCsa Audio online webáruházhoz, ha valakinek egyedibb, profibb, magas minőséget garantáló kondenzátortípusokra van szüksége. A kínálatban fellelhető Bennic vagy Intertechnik erősítő kondenzátor biztosan nem fog csalódást okozni. De melyiket mikor érdemes választani?

Sokan azért döntenek szívesen például a Bennic mellett, mert a kedvező ár/érték arányának nem lehet ellenállni. A webshopban kaphatók a polipropilén fóliás kiadások, amik 0,1-től egészen 68 µF kapacitással bírhatnak. A német Intertechnik kondenzátor már egy komolyabb, felső kategóriába tartozó termék. Kifejezett a high-end igényekre tervezték a szakemberek.

Megtalálható közöttük miniatűr bypass, valamint bipoláris fóliakondenzátor is. A KáCsa Audio főleg a minőségi rézből készült, ezüstözött fólia tartalmú, illetve olaj-papír modelleket árusítja. Az Intertechnik kondenzátorok a magas árúkért cserébe abszolút neutrális hangkaraktert és torzítástól mentes jeláteresztést biztosítanak.

Mielőtt bármelyik erősítő kondenzátor mellett voksolna az ember, nem szabad elfelejtse, hogy mindkét gyártó a fent említett produktumokon kívül, más kapacitással kondenzátorokat is készít. Ezekhez előzetes egyeztetéssel, egyedi rendelésre, hosszabb átfutási idővel juthat hozzá az ember, ha a kacsa-audio.hu webshopban vásárol.

Az RCA csatlakozó rövid és tömör bemutatása

A legegyszerűbb RCA csatlakozófajtákat fröccsöntött eljárással rögzítik a különféle audio vezetékekhez. Az olcsó, műanyag házzal rendelkező dugók és az azokhoz tartozó, vékony összekötő kábel képesek átvinni a jelet. De az RCA csatlakozó nem biztosítja a magas minőséget ekkor. Egyes esetekben a strapabírással is gond lehet, hiszen bizonyos modellek elég hamar meglazulnak, szétesnek, esetleg a kontakt hibássá válik.

Helyettük sokkal jobb választás a KáCsa Audio boltjában megvehető RCA csatlakozó. A csatlakozók főleg kábel befogadó méretben, szigetelésben és vezetőanyag tisztaságban különböznek egymástól. Egy drágább, de mégis tartósabb és színvonalasabb, ezüst vagy ródium bevonatú, demagnetizált bronz-ötvözetű Furutech RCA csatlakozó minden igényt kielégít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

fekete ribizli hatása Previous post Megdöbbentően nagyszerű a fekete ribizli hatása
Next post Mindenkinek van egy álma