A Bennic és Intertechnik erősítő kondenzátor

A Bennic és Intertechnik erősítő kondenzátor

Bátran lehet fordulni a KáCsa Audio online webáruházhoz, ha valakinek egyedibb, profibb, magas minőséget garantáló kondenzátortípusokra van szüksége. A kínálatban fellelhető Bennic vagy Intertechnik erősítő kondenzátor biztosan nem fog csalódást okozni. De melyiket mikor érdemes választani?

Sokan azért döntenek szívesen például a Bennic mellett, mert a kedvező ár/érték arányának nem lehet ellenállni. A webshopban kaphatók a polipropilén fóliás kiadások, amik 0,1-től egészen 68 µF kapacitással bírhatnak. A német Intertechnik kondenzátor már egy komolyabb, felső kategóriába tartozó termék. Kifejezett a high-end igényekre tervezték a szakemberek.

Megtalálható közöttük miniatűr bypass, valamint bipoláris fóliakondenzátor is. A KáCsa Audio főleg a minőségi rézből készült, ezüstözött fólia tartalmú, illetve olaj-papír modelleket árusítja. Az Intertechnik kondenzátorok a magas árúkért cserébe abszolút neutrális hangkaraktert és torzítástól mentes jeláteresztést biztosítanak.

Mielőtt bármelyik erősítő kondenzátor mellett voksolna az ember, nem szabad elfelejtse, hogy mindkét gyártó a fent említett produktumokon kívül, más kapacitással kondenzátorokat is készít. Ezekhez előzetes egyeztetéssel, egyedi rendelésre, hosszabb átfutási idővel juthat hozzá az ember, ha a kacsa-audio.hu webshopban vásárol.

Az RCA csatlakozó rövid és tömör bemutatása

A legegyszerűbb RCA csatlakozófajtákat fröccsöntött eljárással rögzítik a különféle audio vezetékekhez. Az olcsó, műanyag házzal rendelkező dugók és az azokhoz tartozó, vékony összekötő kábel képesek átvinni a jelet. De az RCA csatlakozó nem biztosítja a magas minőséget ekkor. Egyes esetekben a strapabírással is gond lehet, hiszen bizonyos modellek elég hamar meglazulnak, szétesnek, esetleg a kontakt hibássá válik.

Helyettük sokkal jobb választás a KáCsa Audio boltjában megvehető RCA csatlakozó. A csatlakozók főleg kábel befogadó méretben, szigetelésben és vezetőanyag tisztaságban különböznek egymástól. Egy drágább, de mégis tartósabb és színvonalasabb, ezüst vagy ródium bevonatú, demagnetizált bronz-ötvözetű Furutech RCA csatlakozó minden igényt kielégít.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.