Milyenek az energiatakarékos kályha árak?

Milyenek az energiatakarékos kályha árak?

Egyre keresettebbek az energiatakarékos fűtőberendezések, ami érthető is, hiszen ezek időt és pénzt takaríthatnak meg a tulajdonosuknak. Az előnyük nem csupán a hatékonyságban rejlik, hanem a kályha árak reális jellegében. Így mindenki relatíve olcsón juthat hozzá egy olyan eszközhöz, amelyik kiválóan és megbízhatóan működik, garantálva a magas teljesítményt és a kellemes meleget. Jó választásnak bizonyul a modern ABX kályha, amelyik alapvetően energiatakarékos kivitelű. Egyes típusok rendelkeznek olyan technikai sajátosságokkal is, amelyek növelik a hatékonyságot és csökkentik az emissziós értékeket. Milyen tulajdonságokra lehet még számítani? Adott például a másodlagos égési rendszer, amivel a fagáz elégetése megoldható. A korszerűséget igazolja az is, hogy külön van választva a primer és szekunder égési szabályzás. A kettős lángterelő is hatalmas pozitívum. Ezekre alapozva kétségtelenül növelhető a berendezés hatékonysága, tehát a fa elégetésekor a szoba melegebb lesz és a károsanyag kibocsátás is csökken. Mivel az égéstérben precízen szabályozott égési folyamatok mennek végbe, ezért a magas teljesítmény kis mennyiségű energiaforrás felhasználásával biztosítható. Természetesen a kályha árak akkor is kedvezők, ha valaki a legújabb modellt választja.

Minden fűtőszerkezet alapja a kályhacső

Ahhoz, hogy a szerkezetek hibátlanul és biztonságosan működjenek, fontos a különféle tartozékok jelenléte is. Első helyen a kályhacső van, hiszen mégiscsak ez biztosítja a füst megfelelő elvezetését. A kandalloepites.hu weboldalon több méretben kaphatók a füstcsövek és persze az ezekhez elengedhetetlen idomok és könyökök. Rengetegen választják a fekete acél és saválló csöveket, illetve könyököket, amelyek 130, de akár 200 milliméteres átmérővel is rendelkezhetnek. Az ABX kályhákhoz megrendelhető kályhacső színben is passzolni fog a termékhez. A fekete acél csövek elérhetőek 1,5 mm vastagsággal is, amit kizárólag kályhák és mobil kandallók bekötéséhez ajánlanak a szakemberek. Beépített fűtőeszközök tekintetében a 2 mm vastag vagy épp a saválló füstcső fog beválni.

Csokonai Erno avatar

Vélemény, hozzászólás?

Liyana Parker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.